۹۹۱ روستای سیستان و بلوچستان آبرسانی و رفع تنش آبی شد/ استحصال ۳۲ میلیون متر مکعب آب فراهم شد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از ایجاد زیرساختهای آبرسانی در ۴۵۵ روستای فاقد تأسیسات و رفع تنش آبی از ۵۳۶ روستا طی سه سال اخیر خبر داد. “علیرضا قاسمی” در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان شاخص بهرهمندی از آب شرب روستایی را ۷۲.۹ درصد اعلام
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از ایجاد زیرساختهای آبرسانی در ۴۵۵ روستای فاقد تأسیسات و رفع تنش آبی از ۵۳۶ روستا طی سه سال اخیر خبر داد.
“علیرضا قاسمی” در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان شاخص بهرهمندی از آب شرب روستایی را ۷۲.۹ درصد اعلام کرد و افزود: در قالب طرحهای ملی، استانی، محرومیتزدایی، مشارکت خیرین و منابع داخلی شرکت ۱۴۸ هزار نفر در ۴۵۵ روستای سیستان و بلوچستان از نعمت آب شرب بهرهمند شدند.
وی افزود: همچنین رفع تنش آبی از ۵۳۶ روستای سطح استان با اقداماتی از جمله اجرای خط انتقال جدید، حفر و تجهیز چاه جدید، کف شکنی و لایروبی چاه موجود ، اصلاح و توسعه شبکه توزیع روستایی، نصب ترانس و ارتقاء سیستم پمپاژ آب انجام شده است.

وی، شروع عملیات آبرسانی به تعداد ۱۵۰ روستا در شهرستانهای کم برخوردار شامل نیکشهر، قصرقند، مهرستان، سرباز، راسک، خاش، سراوان، سوران و دلگان و تکمیل عملیات باقیمانده ۱۰۰ روستای استان را از جمله اولویتهای شرکت آب و فاضلاب در ادامه اجرای این طرح اعلام کرد.
استحصال ۳۲ میلیون متر مکعب آب فراهم شد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان بیان کرد: با مجموع اقدامات انجام شده امکان استحصال شیرینسازی و تصفیه آب به میزان ۳۲ میلیون متر مکعب در سال برای شهرها و روستاهای استان فراهم شده است.
قاسمی افزود: طی سه سال گذشته برای ارتقای شاخصها، حفظ وضعیت موجود و برای اصلاح و توسعه شبکهها و اجرای طرحهای اضطراری شهری و روستایی ۲۳۸۴ کیلومتر لولهگذاری خطوط انتقل و شبکه توزیع اجرا شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰