قلعه بمپور سند دار شد
مدیر کل ثبت اسناد و املاک سیستان و بلوچستان گفت: سند مالکیت قلعه تاریخی شهرستان بمپور که مربوط به دوره ساسانیان می باشد، به نام دولت جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان صادر گردید. مهدی افتخاری در گفت و گو با خبرنگار پایگاه
مدیر کل ثبت اسناد و املاک سیستان و بلوچستان گفت: سند مالکیت قلعه تاریخی شهرستان بمپور که مربوط به دوره ساسانیان می باشد، به نام دولت جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان صادر گردید.
مهدی افتخاری در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان بیان داشت: در راستای صیانت از میراث فرهنگی و آثار باستانی کشور، سند مالکیت قلعه بمپور به مساحت ۲۰۶۲۲۵ مترمربع توسط اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان ایرانشهر صادر شد.

وی افزود: قلعه بمپور یکی از قلعه های نظامی مهم آسیا است که در ۲۴ کیلومتری شهرستان ایرانشهر، در بخش بمپور و در یک کیلومتری شمال شهر بمپور قرار دارد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰