تاریخ انتشار : پنجشنبه 16 اسفند 1403 - 13:12
کد خبر : 11981

صرف ۴۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به ۵۸ روستای چابهار

صرف ۴۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به ۵۸ روستای چابهار

    مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به آخرین وضعیت طرح آبرسانی به ۵۸ روستای بخش مرکزی چابهار گفت: برای اجرای این پروژه ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و تاکنون شبکه توزیع آب در ۴۷ روستا اجرا شده است، اما به دلیل محدودیت در تأمین منابع مالی تکمیل پروژه

 

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به آخرین وضعیت طرح آبرسانی به ۵۸ روستای بخش مرکزی چابهار گفت: برای اجرای این پروژه ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و تاکنون شبکه توزیع آب در ۴۷ روستا اجرا شده است، اما به دلیل محدودیت در تأمین منابع مالی تکمیل پروژه با کندی مواجه شده است.

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان علیرضا قاسمی در نشست با مدیرعامل منطقه آزاد چابهار با بیان اینکه مردم این روستاها سال‌هاست چشم‌انتظار آب شرب پایدار هستند، افزود: با اجرای این طرح، روستاهای بخش مرکزی از مدار آبرسانی سیار خارج خواهند شد و یکی از مطالبات مهم و بحق مردم محقق می‌شود؛ مطالبه‌ای که همواره در اولویت‌های شرکت آب و فاضلاب بوده است.

وی تاکید کرد: با وجود تمام محدودیت‌های مالی، تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا این پروژه را به مرحله اجرا برسانیم و امیدواریم با تأمین اعتبارات لازم، هرچه سریع‌تر شاهد بهره‌مندی مردم از آب شرب پایدار باشیم.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور