فوق تخصص گوارش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هشدار داد:
ابتلا به پوکی استخوان با استفاده خودسرانه امپرازول
فوق تخصص بیماری های گوارشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مصرف خودسرانه و طولانی مدت امپرازول باعث پوکی استخوان می شود. دکتر موسوی فوق تخصص بیماری های گوارشی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان اظهار داشت؛ یکی از داروهایی
فوق تخصص بیماری های گوارشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مصرف خودسرانه و طولانی مدت امپرازول باعث پوکی استخوان می شود.
دکتر موسوی فوق تخصص بیماری های گوارشی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان اظهار داشت؛ یکی از داروهایی که متاسفانه خیلی در خانواده ها خودسرانه مصرف می شود امپرازول یا پنتوپرازول است.
وی افزود؛ این دارو برای کاهش مشکل گوارشی ترش کردن در بیماران تجویز می شود که معمولا از ۱۴_۲۸ روز و در موارد شدید حداکثر تا سه ماه توسط پزشک تجویز می شود.

وی ادامه داد؛ اگر بیمار به علت خودسرانه و احساس خوشایندی که پس از مصرف امپرازول دارد اقدام به مصرف طولانی مدت این دارو کند علاوه بر بهم خوردن اسیدیته معده، باعث پوکی استخوان در او می شود که میزان خطر با دوز مصرفی و مدت زمان مصرف ارتباط دارد.
خانم دکتر موسوی همچنین گفت؛ بیمارانی که مبتلا به بیماری صرع شناخته شده بوده بهصورت بلند مدت مجبور به استفاده از داروهای ضد صرع می باشند لازم است جهت جلوگیری از پوکی استخوان ، از مواد غذایی سرشار از پروتئین مانند گوشت و تخم مرغ ،مواد غذایی دارای کلسیم و منیزیم و همچنین سبزیجات تیره مانند اسفناج را در برنامه غذایی خود بگنجانند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰