تاریخ انتشار : شنبه 6 اردیبهشت 1404 - 15:13
کد خبر : 12252

ساخت مدرسه ۳ کلاسه در روستای کهن‌ملک با مشارکت بانوی خیر الناز طاهروردی کلید خورد  

ساخت مدرسه ۳ کلاسه در روستای کهن‌ملک با مشارکت بانوی خیر الناز طاهروردی کلید خورد   

  مدیرکل نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان از احداث مدرسه ۳ کلاسه‌ای در روستای کهن‌ملک شهرستان سیب و سوران با مشارکت خیرانه سرکار خانم الناز طاهروردی خبر داد.   میثم لک‌زایی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان با اعلام این خبر اظهار داشت :

 

مدیرکل نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان از احداث مدرسه ۳ کلاسه‌ای در روستای کهن‌ملک شهرستان سیب و سوران با مشارکت خیرانه سرکار خانم الناز طاهروردی خبر داد.

 

میثم لک‌زایی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان با اعلام این خبر اظهار داشت : این پروژه آموزشی در قالب یک مدرسه ۳ کلاسه با زیربنای ۱۵۳ مترمربع با مشارکت خیر نیک‌اندیش سرکار خانم الناز طاهروردی در روستای کهن‌ملک شهرستان سیب و سوران احداث می شود .

 

وی افزود: اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد تومان برای ساخت این فضای آموزشی در نظر گرفته شده که گامی مؤثر در مسیر محرومیت‌زدایی آموزشی در مناطق روستایی و کم‌برخوردار استان محسوب می‌شود که حضور بانوان خیر در عرصه مدرسه‌سازی نمادی از تعهد اجتماعی و نگاه مادرانه به آینده فرزندان ایران است.

لک‌زایی ضمن تقدیر از اقدام خداپسندانه این بانوی نیکوکار، گفت: امروز مدرسه‌سازی نه‌فقط یک عمل خیر بلکه یک جریان فرهنگی ماندگار است که آینده استان ما را رقم خواهد زد امیدواریم این حرکت ارزشمند الگویی برای توسعه عدالت آموزشی در سایر مناطق نیز باشد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور