تاریخ انتشار : سه شنبه 31 تیر 1404 - 5:55
کد خبر : 12707

کفیل جدید سرکنسولگری ایران در قندهار با استاندار سیستان و بلوچستان دیدار کرد/تاکید بر توسعه همکاری‌های مرزی و اقتصادی سیستان و بلوچستان با افغانستان

کفیل جدید سرکنسولگری ایران در قندهار با استاندار سیستان و بلوچستان دیدار کرد/تاکید بر توسعه همکاری‌های مرزی و اقتصادی سیستان و بلوچستان با افغانستان

    استاندار سیستان و بلوچستان ضرورت تقویت مناسبات اقتصادی، فرهنگی و زیرساختی میان این استان و افغانستان را مورد تاکید قرار داد و گسترش همکاری‌ها را زمینه‌ساز توسعه پایدار و امنیت منطقه دانست.   به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان ، کفیل جدید سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در قندهار صبح امروز

 

 

استاندار سیستان و بلوچستان ضرورت تقویت مناسبات اقتصادی، فرهنگی و زیرساختی میان این استان و افغانستان را مورد تاکید قرار داد و گسترش همکاری‌ها را زمینه‌ساز توسعه پایدار و امنیت منطقه دانست.

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان ، کفیل جدید سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در قندهار صبح امروز “یکشنبه” با استاندار سیستان و بلوچستان دیدار کرد. منصور بیجار در این دیدار آخرین وضعیت همکاری‌های مرزی و اقتصادی میان ۲ کشور را بررسی و با اشاره به ورود روزانه چند هزار نفری از اتباع افغانستان به استان، حفظ کرامت انسانی و رعایت کامل حقوق مهاجران را شرط اساسی این روند خواند.

 

وی بیان کرد: همکاری دستگاه‌های دولتی، نهادهای خیریه و گروه‌های جهادی همراه با اطلاع‌رسانی دقیق و آموزش مستمر، خدمات‌رسانی بهتری به مهاجران ارائه می‌دهد و مدیریت صحیح این فرایند باعث تقویت امنیت و انسجام اجتماعی در منطقه می‌شود.

 

استاندار سیستان و بلوچستان این استان را به عنوان یکی از دروازه‌های ارتباطی ایران با افغانستان معرفی و فرصت‌های گسترده اقتصادی و فرهنگی آن را یادآور شد.

به گفته وی، بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک فرهنگی، دینی و زبانی می‌تواند زمینه‌ساز افزایش تبادلات تجاری و جذب سرمایه‌گذاری شود.

 

بیجار با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی دقیق و همکاری میان دستگاه‌ها و فعالان اقتصادی، ایجاد زیرساخت‌های مناسب را کلید رشد اقتصادی منطقه دانست.

 

وی پروژه‌های زیرساختی مرزی از جمله احداث پل دوم میلک را از جمله طرح‌های مهمی برشمرد که تردد کالا و مسافر را تسهیل و حجم مبادلات تجاری را افزایش می‌دهد که اجرا و تکمیل این پروژه‌ها علاوه بر توسعه مسیرهای ارتباطی، امنیت منطقه را نیز ارتقا می‌بخشد.

 

استاندار سیستان و بلوچستان خواستار همکاری مستمر دستگاه‌های ذیربط برای رفع موانع اجرایی این طرح‌ها شد و راه‌اندازی خط پروازی زاهدان-قندهار را به عنوان راهکاری استراتژیک برای تسهیل ارتباطات اقتصادی و فرهنگی دو کشور مطرح کرد و افزود: اگر این طرح هرچه سریع‌تر اجرایی شود قطعا فرصت‌های جدیدی برای توسعه روابط مشترک فراهم خواهد آمد.

 

وی توسعه همکاری‌های دوجانبه را فراتر از حوزه اقتصادی دانست و بیان کرد: تقویت زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی و انسانی لازمه ایجاد ثبات، امنیت و رفاه پایدار در منطقه است.

 

بیجار با اشاره به ظرفیت‌های انسانی و طبیعی استان گفت: استفاده از این ظرفیت‌ها نقش مهمی در تحقق اهداف همکاری‌ها خواهد داشت و این دیدار مقدمه‌ای برای همکاری‌های گسترده‌تر و پایدار میان دو کشور خواهد بود.

 

در این دیدار، کفیل سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در قندهار نیز با اشاره به نگاه انسانی و همسایگی مردم سیستان و باوچستان نسبت به مهاجران افغانستانی گفت: تقویت روابط اقتصادی، افزایش همکاری‌های مرزی و بهره‌مندی از ظرفیت‌های مشترک، از اهداف اصلی ما در تقویت تعامل افغانستان با سیستان و بلوچستان است.

 

محمدرضا نفر افزود: گسترش همکاری‌های تجاری، ترانزیتی و خدماتی بین دو‌کشور و بهره گیری از ظرفیت‌های زیرساختی استان برای پیشبرد این اهداف، مورد توجه است.

 

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با تقویت و گسترش ارتباطات بین استان سیستان ‌وبلوچستان و افغانستان،زمینه بیشتر بهره‌گیری از ظرفیتهای دو‌طرف فراهم شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور