تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 مرداد 1404 - 7:57
کد خبر : 12756

رشد ۲۵ درصدی وقف‌های مذهبی در سیستان و بلوچستان / آماده‌سازی بقاع متبرکه برای زوار اربعین

رشد ۲۵ درصدی وقف‌های مذهبی در سیستان و بلوچستان / آماده‌سازی بقاع متبرکه برای زوار اربعین

  مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان از ثبت ۸ وقف جدید مذهبی به ارزش بیش از ۲۵۰ میلیارد ریال در استان خبر داد و اعلام کرد: بقاع متبرکه و امام‌زادگان شاخص استان برای میزبانی از زوار اربعین آماده شده‌اند.   به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان حجت‌الاسلام محسن اشرفیان،

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان از ثبت ۸ وقف جدید مذهبی به ارزش بیش از ۲۵۰ میلیارد ریال در استان خبر داد و اعلام کرد: بقاع متبرکه و امام‌زادگان شاخص استان برای میزبانی از زوار اربعین آماده شده‌اند.

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان حجت‌الاسلام محسن اشرفیان، در نشست خبری با اصحاب رسانه در زاهدان اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، هشت وقف جدید با ارزش بیش از ۲۵۰ میلیارد ریال و با نیت‌های مذهبی در استان به ثبت رسیده است که چهار مورد آن مربوط به منطقه سیستان، سه مورد در ایرانشهر و یک مورد نیز در زاهدان بوده است.

 

وی با اشاره به یکی از موقوفات شاخص، گفت: یکی از این وقف‌ها با نیت حمایت از ایتام در منطقه سیستان ثبت شده که می‌تواند نقش مهمی در توانمندسازی اقشار نیازمند این منطقه ایفا کند.

 

مدیرکل اوقاف استان همچنین به اجرای طرح‌های فرهنگی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان اشاره کرد و افزود: طرح “آرامش بهاری” با مشارکت ۴۵ مبلغ دینی در بقاع متبرکه برگزار شد که شامل اقامه نماز جماعت، خیمه‌های معرفتی، پاسخ به سوالات شرعی و برنامه‌های ویژه کودکان و نوجوانان بود.

 

اشرفیان با اشاره به استقبال مردم از برنامه‌های قرآنی، گفت: در ماه رمضان گذشته، ۵۵ محفل انس با قرآن در بقاع متبرکه استان برگزار شد و در ایام محرم، در قالب طرح “شمیم حسینی”، به ۱۵۰ هیأت مذهبی بیش از ۲۰ میلیارد ریال کمک‌رسانی شد.

 

وی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون، ۱۴۷ مبلغ دینی در قالب طرح تبلیغ اسلام به مناطق مختلف اعزام شده‌اند و بیش از ۸۰۰ نفر از خدمات درمانی و نزدیک به دو هزار نفر نیز از مشاوره‌های حقوقی، تربیتی، مذهبی و اشتغال بهره‌مند شده‌اند. همچنین در قالب طرح “شمیم خدمت”، ۱۵۰ نفر در کارگاه‌های پرورش ماهی، گلخانه و خیاطی وابسته به موقوفات و بقاع متبرکه مشغول به کار هستند.

 

اشرفیان درباره فعالیت‌های مرتبط با اربعین نیز گفت: سنت پیاده‌روی اربعین از زمان ائمه معصومین(ع) تاکنون در فرهنگ شیعی جاری بوده و شهدای ما نیز بر اهمیت این مسیر تاکید داشتند. اوقاف با همکاری مردمی و بدون استفاده از بودجه دولتی، نسبت به برپایی بیش از ۳۵۰ موکب در سراسر کشور و مرزها اقدام کرده است.

 

وی افزود: در سیستان و بلوچستان نیز امام‌زادگان، مساجد و بقاع متبرکه مهم در مسیر زوار خارجی، به‌ویژه زائران پاکستانی، آماده‌سازی شده‌اند و با مشارکت مردم استان، از زائران به‌صورت شایسته پذیرایی می‌شود.

اشرفیان ضمن تقدیر از میزبانی گرم مردم استان، خاطرنشان کرد: استان‌های کرمان، خراسان جنوبی، همدان، تهران و اداره‌کل اوقاف تهران به عنوان استان‌های معین سیستان و بلوچستان، در صورت نیاز در تأمین اقلام مورد نیاز از جمله نذورات، همکاری لازم را دارند.

 

وی همچنین از همراهی خیرین برای بهینه‌سازی زائرسراهای وابسته به بقاع متبرکه، به‌ویژه زائرسراهای امام‌رضا(ع)، قدردانی کرد.

 

در پایان، مدیرکل اوقاف استان از صدور ۴۷ سند مالکیت جدید برای موقوفات، دریافت شناسه ملی برای ۴۲ مسجد و موقوفه، و تمدید ۱۶۰ قرارداد اجاره از ابتدای سال تاکنون خبر داد و افزود: از مجموع ۱۷ پرونده حقوقی اماکن مذهبی، ۱۵ مورد با رأی مثبت به نفع اوقاف مختومه شده و دو پرونده دیگر در حال پیگیری قضایی است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور