تاریخ انتشار : شنبه 15 شهریور 1404 - 15:37
کد خبر : 13043

کشف و معدوم‌سازی بیش از ۶۰۰ کیلوگرم گوشت فاسد در زاهدان

کشف و معدوم‌سازی بیش از ۶۰۰ کیلوگرم گوشت فاسد در زاهدان

  در بازرسی کارشناسان اداره دامپزشکی زاهدان، ۶۱۰ کیلوگرم انواع گوشت قرمز و سفید از یک شرکت بسته‌بندی گوشت کشف و جمع‌آوری شد.   به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اخبار سیستان و بلوچستان، این محموله به دلیل گذشتن تاریخ مصرف و تغییر در ویژگی‌های ظاهری، برای مصرف انسانی مناسب تشخیص داده نشد و با

 

در بازرسی کارشناسان اداره دامپزشکی زاهدان، ۶۱۰ کیلوگرم انواع گوشت قرمز و سفید از یک شرکت بسته‌بندی گوشت کشف و جمع‌آوری شد.

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اخبار سیستان و بلوچستان، این محموله به دلیل گذشتن تاریخ مصرف و تغییر در ویژگی‌های ظاهری، برای مصرف انسانی مناسب تشخیص داده نشد و با رعایت کامل موازین بهداشتی معدوم‌سازی گردید.

 

دکتر علیرضا اسکندری، سرپرست اداره دامپزشکی زاهدان، با تأکید بر اهمیت این بازرسی‌ها گفت: اگر این محموله کشف نمی‌شد، می‌توانست سلامت تعداد زیادی از شهروندان را به خطر بیندازد.

 

وی افزود: نظارت بر مراکز تولید و عرضه مواد غذایی با جدیت ادامه خواهد داشت و کارشناسان دامپزشکی به‌صورت مستمر کیفیت و سلامت فرآورده‌های خام دامی را پایش می‌کنند.

سرپرست اداره دامپزشکی زاهدان از شهروندان خواست هنگام خرید فرآورده‌های گوشتی، به تاریخ مصرف و وضعیت ظاهری محصولات توجه داشته باشند و هرگونه تخلف یا عرضه مواد غذایی فاسد را سریعا از طریق شماره تلفن ۱۵۱۲ به این اداره گزارش کنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور