تاریخ انتشار : سه شنبه 27 آبان 1404 - 7:58
کد خبر : 13566

ضرورت ایجاد یک ناحیه صنعتی برای استقرار واحدهای تولیدی صادرات گرا در سراوان/پیش بینی تامین منابع مالی برای تکمیل برخی زیر ساخت های اساسی

ضرورت ایجاد یک ناحیه صنعتی برای استقرار واحدهای تولیدی صادرات گرا در سراوان/پیش بینی تامین منابع مالی برای تکمیل برخی زیر ساخت های اساسی

  مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان در جریان سفر به سراوان با فرماندار این شهرستان دیدار و از زیر ساخت ها و روند فعالیت واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی سراوان بازدید کرد. به گزارش خبرنگار  پایگاه خبری تحلیلی اخبار سیستان و بلوچستان ؛ نشست ” علیرضا راشکی ” رییس هیات مدیره و مدیرعامل

 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان در جریان سفر به سراوان با فرماندار این شهرستان دیدار و از زیر ساخت ها و روند فعالیت واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی سراوان بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار  پایگاه خبری تحلیلی اخبار سیستان و بلوچستان ؛ نشست ” علیرضا راشکی ” رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان با ” صاحب گل صالحی ” فرماندار شهرستان سراوان با همراهی ” علیرضا تاکر ” معاون فنی و ” رضا ابراهیم پور ” مدیر نظارت و ارزیابی فنی این شرکت استانی پیرامون بررسی مهم ترین نیازها، چالش ها و تامین منابع مالی جهت تکمیل زیر ساخت های اساسی شهرک صنعتی سراوان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان در این باره گفت: بررسی نیازهای اولویت دار و رفع مشکلات صنعتگران به ویژه تامین سوخت مورد نیاز تولیدکنندگان مستقر در شهرک صنعتی سراوان در دیدار با فرماندار این شهرستان طرح موضوع و تصمیماتی اتخاذ گردید.

وی افزود: پیش بینی تامین منایع مالی از محل اعتبارات شهرستانی و استان برای تکمیل برخی زیر ساخت های اساسی به ویژه شبکه توزیع گاز برای بهره مندی صنعتگران و حل مشکل سوخت واحدهای تولیدی از دیگر موضوعات مطرح شده در دیدار ” علیرضا راشکی ” مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان با ” صاحب گل صالحی ” فرماندار سراوان بود.

علیرضا راشکی عنوان داشت: با توجه به مطالعات و پژوهش های انجام شده بر اساس پتانسیل های منطقه ای هر شهرستان در استان ؛ آمادگی شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان جهت ارائه مدل های کسب و کار ویژه صنایع کوچک و متوسط با توجه به زیست بوم حوزه سراوان و هم چنین مطالعات پیشنهاد ایجاد ناحیه ای صنعتی در مجاورت بازارچه مرزی کهک اعلام گردید.

فرماندار سراوان نیز در این نشست گفت: شهرستان سراوان و توابع آن با دارا بودن ظرفیت های معدنی، کشاورزی، صنعتی و گردشگری، نخلستان های وسیع و به ویژه فرصت مرز و همسایگی با پاکستان جایگاه ویژه ای در استان و ایران دارد.

وی اظهار داشت: وجود همین ظرفیت ها باعث استقرار شهرک صنعتی سراوان در حوزه سراوان بزرگ شده است و فرمانداری شهرستان سراوان جهت رفع موانع و مشکلات صنایع و واحدهای تولیدی به منظور افزایش تولید و اشتغال از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.

صاحب گل صالحی تصریح کرد: فرصت مرز و همسایگی با پاکستان و وجود بازارچه مرزی ” کهک ” ضرورت ایجاد یک ناحیه صنعتی برای استقرار واحدهای تولیدی صادرات گرا را بیش از پیش نشان می دهد و شرکت شهرک های صنعتی استان مطالعات پژوهشی و مکان یابی خود را در این باره انجام و ارائه دهد.

– بازدید میدانی از زیر ساخت ها و روند فعالیت صنایع مستقر در شهرک صنعتی سراوان

در جریان سفر مدیر عامل شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان به سراوان، وی از صنایع و واحدهای تولیدی مستقر و هم چنین زیر ساخت ها و پروژه های فنی در شهرک صنعتی سراوان بازدید کرد.

وی در این بازدید گفت: تکمیل زیر ساخت های مورد نیاز برای بهره مندی بیشتر صنعتگران مستقر و جلب نظر سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی بومی برای ورود به شهرک صنعتی سراوان با سرعت بیشتری تا پایان سال جاری انجام می پذیرد.

شایان ذکر است شهرک صنعتی سراوان با مساحت ۲۰۰هکتار و فاز عملیاتی ۶۵ هکتار در کیلومتر ۵ جاده سراوان – خاش قرار دارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور