تاریخ انتشار : یکشنبه 31 مرداد 1400 - 8:47
کد خبر : 172

شناسایی بیش از ۱۱۲ هزار مبتلا به کرونا در سیستان و بلوچستان/ هزار و ۳۳۸ نفردر استان فوت شدند

شناسایی بیش از ۱۱۲ هزار مبتلا به کرونا در سیستان و بلوچستان/ هزار و ۳۳۸ نفردر استان فوت شدند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: از ابتدای اپیدمی تاکنون بیش از ۱۱۲ هزار مبتلا به کرونا در سیستان و بلوچستان شناسایی شده است. دکتر قاسم میری علی آباد،در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان ابراز کرد: در ۲۴ ساعت گذشته و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۴۸ بیمار جدید

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: از ابتدای اپیدمی تاکنون بیش از ۱۱۲ هزار مبتلا به کرونا در سیستان و بلوچستان شناسایی شده است.

دکتر قاسم میری علی آباد،در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان ابراز کرد: در ۲۴ ساعت گذشته و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۴۸ بیمار جدید مبتلا به کرونا توسط ۳ دانشگاه علوم پزشکی استان شناسائی شده است و بدین ترتیب تعدادکل موارد آزمایشگاهی از ابتدای اپیدمی به ۱۱۲ هزار و ۴۸۲ نفر رسید.

وی افزود: هم اکنون ۴۵۸ بیمار با علائم تنفسی و مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۲۱۰ نفر قطعا مبتلا به بیماری کووید-۱۹ می باشند.

میری ادامه داد: در شبانه روز منتهی به امروز شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ تعداد ۶ نفر به مجموع متوفیان ناشی از کرونا در سیستان و بلوچستان اضافه شد، و با درگذشت این هموطنان عزیز، تعداد کلّ موارد فوت با نتیجه مثبت کرونا در استان به هزار و ۳۳۸ نفر رسید.

انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

به کانال تلگرام ما بپیوندید