تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 شهریور 1400 - 8:56
کد خبر : 347

ایجاد اشتغال برای ۱۰ نفر با افتتاح مرکز آموزشی جوار کارگاهی بریس

ایجاد اشتغال برای ۱۰ نفر با افتتاح مرکز آموزشی جوار کارگاهی بریس

مدیر کل اداره شیلات سیستان و بلوچستان گفت: با افتتاح مرکز آموزشی جوار کارگاهی بریس برای ۱۰ نفر شغل ایجاد شده است‌. محمد شهلی بر در حاشیه افتتاح مرکز آموزشی جوار کارگاهی به خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان عنوان کرد: ارزش تجهیزات این مرکز بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال می باشد که در پی

مدیر کل اداره شیلات سیستان و بلوچستان گفت: با افتتاح مرکز آموزشی جوار کارگاهی بریس برای ۱۰ نفر شغل ایجاد شده است‌.

محمد شهلی بر در حاشیه افتتاح مرکز آموزشی جوار کارگاهی به خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان عنوان کرد: ارزش تجهیزات این مرکز بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال می باشد که در پی امضای تفاهم نامه سازمان شیلات ایران با سازمان فنی و حرفه‌ای کشور، این مرکز آموزشی، مجوز مرکز جوار کارگاهی را از فنی حرفه ای دریافت کرده است.

وی صید و صیادی از فعالیت های غالب اقتصادی مردمان شهرستان دشتیاری در سواحل مکران می باشد، افزود: در این مرکز دوره‌های مهارتی در رشته‌های صید و صیادی، تعمیر و نگهداری موتورها و تجهیزات صیادی توسط اساتید فنی و حرفه ای آموزش داده می شود و برای کارآموزان گواهینامه‌های معتبر صادر خواهد شد.

شهلی بر در ادامه اظهار کرد: در برنامه های بعدی اخذ مجوز و افتتاح مرکز آموزش جوار کارگاهی در مجتمع پرورش میگوی شهید صنعتی گواتر می باشد که به منظور آموزش کارگر ماهر آبزی پروری برای گواتر، رودیک و گوردیم ایجاد می شود.

مدیر کل شیلات سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این مرکز برای ۱۰ نفر به طور مستقیم ایجاد اشتغال کرده است، تصریح کرد: در هر دوره بیش از ۱۵ نفر مهارت آموز خواهد داشت.
انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

به کانال تلگرام ما بپیوندید