تاریخ انتشار : شنبه 3 مهر 1400 - 8:20
کد خبر : 732

برداشت ۲۳ هزار تن یونجه از اراضی شهرستان خاش

برداشت ۲۳ هزار تن یونجه از اراضی شهرستان خاش
مدیر کل جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: هرساله حدود ۲۳ هزار تن یونجه از سطحی حدود ٢ هزار و ۵٠٠ هکتار از اراضی خاش برداشت می‌شود.

مدیر کل جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: هرساله حدود ۲۳ هزار تن یونجه از سطحی حدود ٢ هزار و ۵٠٠ هکتار از اراضی خاش برداشت می‌شود.

محمد علی نیکبخت در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان ابراز کرد: عمده یونجه تولیدی مزارع خاش به سایر استان‌ها صادر می‌شود به طوری که دامداران استان‌های همجوار بیش از ٨٠ درصد یونجه تولیدی شهرستان را خریداری می‌کنند.

وی افزود: ارزش تقریبی یونجه تولیدی بیش از۸۵۰ میلیارد ریال است که در این راستا استقبال دامداران از یونجه های تولیدی منطقه و درآمد زایی مناسب، کشاورزان منطقه را به توسعه کشت این محصول راغب کرده است.

نیکبخت خاطرنشان کرد: خاش از نظر تولید یونجه و پرورش دام سبک و سنگین قطب تولید محصولات دامی در استان سیستان و بلوچستان محسوب می‌شود.

مدیر کل جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: آبیاری نوین در مزارع یونجه این شهرستان به صورت آبیاری از مرکز، کلاسیک ثابت، بارانی، و بارانی انجام می‌شود و بخش‌های مرکزی و پشتکوه عمده نقاط کشت و تولید یونجه در شهرستان خاش است.
انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

به کانال تلگرام ما بپیوندید