تاریخ انتشار : سه شنبه 16 آذر 1400 - 8:28
کد خبر : 1786

فاز واکسیناسیون دام های روستایی وعشایری علیه بیماری تب برفکی در سیستان و بلوچستان آغاز شد

فاز واکسیناسیون دام های روستایی وعشایری علیه بیماری تب برفکی در سیستان و بلوچستان آغاز شد

  رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان عنوان داشت: در این طرح بیش از ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار راس دام سبک عشایری و روستایی و همچنین بیش از ۲۶هزار راس دام سنگین تحت پوشش واکسیناسیون تب برفکی قرار می گیرند. دکتر ویدا معزی در گفت

 

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان عنوان داشت: در این طرح بیش از ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار راس دام سبک عشایری و روستایی و همچنین بیش از ۲۶هزار راس دام سنگین تحت پوشش واکسیناسیون تب برفکی قرار می گیرند.

دکتر ویدا معزی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: بیماری تب برفکی یکی از بیماری های ویروسی با شیوع بالا در دام می باشد که در صورت عدم کنترل و پیشگیری سبب تحمیل هزینه های گزاف اقتصادی به تولید کنندگان و دامداران خواهد شد.
وی اذعان داشت: با انجام به موقع واکسیناسیون و رعایت مسائل بهداشتی و اصول امنیت زیستی و قرنطینه ای تا حد قابل قبولی می توان از شیوع و گسترش این بیماری جلوگیری کرد.


دکتر معزی اظهار داشت: در استان سیستان و بلوچستان طرح واکسیناسیون دام های عشایری و روستایی علیه بیماری تب برفکی آغاز گردیده است که طی آن بیش از ۱میلیون و ۸۰۰ هزار راس دام سبک عشایری و روستایی و همچنین افزون بر ۲۶ هزار راس دام سنگین تحت پوشش واکسیناسیون قرار می گیرند.
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان از دامداران درخواست نمود تا برای اجرای موثر و پوشش مناسب واکسیناسیون همکاری لازم را با پرسنل ادارات دامپزشکی داشته باشند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

به کانال تلگرام ما بپیوندید