اعتبارات محرومیتزدایی برای آبرسانی به روستاهای سیستان و بلوچستان برابر با ۱۰ استان است/شاخص بهرهمندی از آب روستایی به بیش از ۹۰ درصد میرسد

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آبفای کشور گفت: اعتبارات پیشبینی شده محرومیتزدایی برای آبرسانی به روستاهای سیستان و بلوچستان برابر ۱۰ استان است. به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان “مجید آقازاده” در جریان سفر به سیستان و بلوچستان که با حضور رئیس و نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و به
معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آبفای کشور گفت: اعتبارات پیشبینی شده محرومیتزدایی برای آبرسانی به روستاهای سیستان و بلوچستان برابر ۱۰ استان است.
به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان “مجید آقازاده” در جریان سفر به سیستان و بلوچستان که با حضور رئیس و نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و به منظور بازدید از روند اجرای پروژههای جهاد آبرسانی وزارت نیرو در شهرستانهای زاهدان، تفتان و خاش انجام شد، بیان کرد: شاخص بهرهمندی روستاها از آب پایدار در کشور ۸۲.۶ و سیستان و بلوچستان ۷۲ درصد و میانگین بهرهمندی شهرهای کشور از این مهم ۹۸ و استان ۹۷ درصد است.
وی افزود: با اجرای طرح محرومیتزدایی و جهاد آبرسانی شاخص بهرهمندی از آب روستایی در سیستان و بلوچستان از ۹۰ درصد خواهد گذشت.
آقازاده اضافه کرد: قراردادی به میزان ۲۰ هزار میلیارد تومان در راستای محرومیت زدایی با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) منعقد شده که ۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان آن سهم سیستان و بلوچستان است.
وی با بیان این که ۲۵ درصد اعتبارات طرح محرومیت زدایی (به میزان ۱۰ استان) در حوزه آبرسانی در این استان هزینه می شود، ادامه داد: از ۷ هزار روستایی که در کل کشور در این طرح آبرسانی می شود، هزار و ۷۵۱ روستا به این استان اختصاص دارد.
این مقام مسئول گفت: همچنین آبرسانی به ۵۰۰ روستا با همکاری خیران و ۶۳۲ روستا از محل منابع ملی انجام میشود، با این اقدامهای خوبی که در حال انجام است، مشکل آب و محرومیت استان در این بخش کاهش خواهد یافت.
وی خاطرنشان کرد: فقط در سال گذشته ۷۳۶ میلیارد تومان تخصیص پیدا کرده که ۵۱۸ میلیارد تومان آن جهت محرومیتزدایی و ۱۸۸ میلیارد تومان از منابع ملی بوده است.
معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آبفای کشور میزان اعتبارات مصوب از محل اعتبارات استانی به پروژههای آبرسانی را ۵۶۰ میلیارد تومان اعلام و اضافه کرد: ۵۰ درصد این اعتبار تخصیص یافته است، برای اصلاح شبکه نیز باید اعتباراتی از محل منابع استانی در نظر بگیریم که انتظار میرود این مهم در کمیته برنامهریزی شهرستانها مصوب شود تا بتوان گامهای مثمری برداشت.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0