تاریخ انتشار : چهارشنبه 14 آبان 1404 - 15:41
کد خبر : 13494

تأکید بر اجرای مصوبات ستاد مجرمان حرفه‌ای و تقویت همکاری‌های پیشگیرانه در سیستان و بلوچستان/ بیش از دو هزار و هشتصد مددجوی استان با اجرای برنامه‌های توانمندسازی به اشتغال بازگشته‌اند

تأکید بر اجرای مصوبات ستاد مجرمان حرفه‌ای و تقویت همکاری‌های پیشگیرانه در سیستان و بلوچستان/ بیش از دو هزار و هشتصد مددجوی استان با اجرای برنامه‌های توانمندسازی به اشتغال بازگشته‌اند

دادستان مرکز سیستان و بلوچستان با تأکید بر نقش اشتغال در پیشگیری از جرم گفت: بیش از دو هزار و هشتصد مددجوی استان با اجرای برنامه‌های توانمندسازی به اشتغال بازگشته‌اند.   به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اخبار سیستان و بلوچستان در چهارمین نشست فصلی دادستان‌های عمومی و انقلاب مراکز استان‌ها که با محوریت پیشگیری

دادستان مرکز سیستان و بلوچستان با تأکید بر نقش اشتغال در پیشگیری از جرم گفت: بیش از دو هزار و هشتصد مددجوی استان با اجرای برنامه‌های توانمندسازی به اشتغال بازگشته‌اند.

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اخبار سیستان و بلوچستان در چهارمین نشست فصلی دادستان‌های عمومی و انقلاب مراکز استان‌ها که با محوریت پیشگیری از وقوع جرم به‌صورت ویدئوکنفرانسی و به ریاست دادستان کل کشور برگزار شد، دادستان مرکز سیستان و بلوچستان و معاون وی به تشریح مهم‌ترین اقدامات و دستاوردهای دستگاه قضایی استان در حوزه مقابله با جرائم و کاهش آسیب‌های اجتماعی پرداختند.

 

شمس‌آبادی: اشتغال، کلید پیشگیری از جرم در استان است

 

مهدی شمس‌آبادی دادستان مرکز استان با اشاره به موقعیت خاص و چالش‌های اجتماعی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: «این استان به‌دلیل مرزهای طولانی زمینی و آبی، همواره با تهدیداتی چون قاچاق سوخت، مواد مخدر و تحرکات گروه‌های معاند روبه‌روست، اما با تلاش نیروهای امنیتی و انتظامی، سطح امنیت عمومی در حال افزایش است.»

وی با تأکید بر لزوم توجه ویژه به اشتغال و معیشت جوانان افزود: «بیش از نیمی از جمعیت استان را جوانان تشکیل می‌دهند و بیکاری گسترده از مهم‌ترین عوامل بروز جرائم خرد و خشن به‌شمار می‌رود.

 

اشتغال‌زایی پایدار می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در کاهش آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از جرم داشته باشد

 

دادستان زاهدان با اشاره به آمارهای مربوط به جرائم در استان گفت: «بیشترین فراوانی جرائم در حوزه سرقت و مواد مخدر است و در حال حاضر بیش از دو هزار نفر از زندانیان استان به اتهام سرقت در زندان به سر می‌برند. با اجرای طرح‌های توانمندسازی و همکاری بنیاد تعاون، بیش از دو هزار و هشتصد مددجو به اشتغال بازگشته‌اند که بیانگر اثرگذاری برنامه‌های بازپروری است.»

 

در ادامه نشست، احمدزاده معاون دادستان مرکز سیستان و بلوچستان گزارشی از عملکرد ستاد مجرمان حرفه‌ای استان ارائه کرد و گفت: «از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون ده جلسه ستاد مجرمان حرفه‌ای در مرکز استان برگزار شده و بیش از ۷۰ درصد مصوبات اجرایی شده است که نشان‌دهنده هم‌افزایی مطلوب میان دستگاه‌های عضو ستاد است.»

وی افزود: «برای افزایش اثربخشی جلسات، محل برگزاری را از دادستانی به مراکز عملیاتی نظیر پلیس آگاهی و زندان‌ها منتقل کردیم تا تصمیمات بر اساس واقعیت‌های میدانی اتخاذ شود. همچنین نخستین جلسه ستاد استانی با ریاست رئیس‌کل دادگستری استان تشکیل و مصوبات آن با تأیید نهایی ایشان به مرحله اجرا درآمد.»

 

احمدزاده با اشاره به همکاری مستمر میان دستگاه‌های مختلف اظهار داشت: «در تعامل نزدیک با اداره‌کل زندان‌ها، سازمان همیاری شهرداری‌ها، ثبت احوال، پزشکی قانونی و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، زنجیره تصمیم‌گیری و اجرا در حوزه مجرمان حرفه‌ای تقویت شده است.»

 

اجرای دستورالعمل‌های ملی و ابتکارات بومی

 

وی در ادامه گفت: «دو دستورالعمل مهم شامل دستورالعمل اجرایی مجرمان حرفه‌ای و سابقه‌دار مصوب رئیس قوه قضائیه (۲۶ تیر ۱۳۹۷) و دستورالعمل نظارت الکترونیکی مجرمان سرقت‌محور مصوب دادستان کل کشور (۵ اسفند ۱۴۰۲) به‌صورت آموزشی و عملیاتی در استان اجرا شده است. همچنین نسخه بومی طرح نگهداری زندانیان خشن و سارقان سابقه‌دار متناسب با شرایط استان تدوین و اجرا شده است.»

 

راه‌اندازی قرارگاه فرهنگی پیشگیری از جرم

 

احمدزاده در بخش پایانی سخنان خود از تشکیل قرارگاه فرهنگی پیشگیری از جرم در سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: «با همکاری شورای فرهنگ عمومی استان، استانداری و دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل‌سنت، برای نخستین بار این قرارگاه با هدف تقویت نگاه فرهنگی و اجتماعی به مقوله پیشگیری از جرم تشکیل شده است.»

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور