استفاده بهینه از ظرفیت های گوناگون موقوفات با صدور ۳۴۵ برگ سند توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان گفت : این اسناد شامل مساجد، تکایا ، حسینیه ها ، بقاع متبرکه ، آرامستانها و دیگر اماکن تحت پوشش اوقاف در سراسر استان است . دکتر بیک مداح در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان ابراز داشت: به منظور ارتقاء بهره
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان گفت : این اسناد شامل مساجد، تکایا ، حسینیه ها ، بقاع متبرکه ، آرامستانها و دیگر اماکن تحت پوشش اوقاف در سراسر استان است .
دکتر بیک مداح در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان ابراز داشت: به منظور ارتقاء بهره وری اراضی موقوفات در روستاها و استفاده بهینه از ظرفیت های گوناگون موقوفات در سراسر کشور و در راستای اجرای امینانه ی نیات واقفین خیر اندیش و همچنین ایجاد وحدت رویه در صدور اسناد مالکیت، تفاهمنامه ای مشترک در دی ماه ۱۴۰۰ میان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان اوقاف و امور خیریه جهت سند دار کردن اماکن تحت مدیریت اداره اوقاف منعقد شد.
وی افزود : هماهنگی و همکاری در صدور اسناد مالکیت املاک وقفی و اماکن دینی در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت کشو از مهمترین موضوعات این تفاهم نامه است.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گفت: هدف کمی در این تفاهم نامه برای سال ۱۴۰۱ ، صدور ۱۵۰ فقره سند اماکن مذهبی و موقوفه در روستاها و صدور ۵۰ فقره سند در شهرهاست که به رغم گذشت ۶ ماه از سال ، تا کنون پرونده ای از سوی اوقاف و امور خیریه تحویل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نگردیده است.
دکتر بیک مداح در ادامه به موانع و مشکلات اجرای این تفاهم نامه اشاره کرد و گفت : کمبود ادارات اوقاف مستقر در برخی از شهرستان ها ، عدم اطلاع رسانی به دهیاران در این خصوص توسط ادارات اوقاف، عدم وجود نقشه شمیم و جانمایی در لایه کاداستر در برخی از حوزه های ثبتی ازمهمترین مشکلات موجود در این زمینه است .
وی در پایان و در جهت اجرایی شدن بهتر تفاهم نامه به ارائه راهکار پرداخت و گفت : استقرار نماینده قانونی اداره اوقاف و امور خیریه در شهرستان ها ، برگزاری جلسات مشترک ما بین اداره ثبت ، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و نماینده اوقاف و تخصیص ردیف بودجه توسط اوقاف جهت برداشت نقشه ها یا برونسپاری می تواند باعث تسریع در اجرای این تفاهمنامه باشد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰