تاریخ انتشار : جمعه 13 آبان 1401 - 8:58
کد خبر : 5026

صادرات ۱۰ هزار دلاری تعاونی های سیستان و بلوچستان در نیمه نخست سال

صادرات ۱۰ هزار دلاری تعاونی های سیستان و بلوچستان در نیمه نخست سال

  مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: در نیمه نخست امسال، بالغ بر ده هزار و ۸۴۹ دلار صادرات غیر نفتی به کشورهای مختلف توسط تعاونی های این استان انجام شده است. حامد آرامش در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان عنوان کرد: از ابتدای سال جاری

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: در نیمه نخست امسال، بالغ بر ده هزار و ۸۴۹ دلار صادرات غیر نفتی به کشورهای مختلف توسط تعاونی های این استان انجام شده است.

حامد آرامش در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان عنوان کرد: از ابتدای سال جاری رویکرد اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بر احیا، توسعه و رونق فعالیت های شرکت های تعاونی متمرکز است که خوشبختانه با حمایت و پیگیری مسئولان استانی نیز این رویکرد همراه شده است.


وی اظهار داشت: در نیمه نخست سال ۱۴۰۱، شرکت های تعاونی استان توانستند افزون بر ده هزار دلار صادرات غیرنفتی شامل میوه و سموم کشاورزی و شیمیایی به کشورهای همجوار و آسیای میانه و شرق آسیا انجام دهند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با اشاره به ظرفیت ممتاز استان در برخورداری از مرز دریایی و خاکی، یادآور شد: در ماه های ابتدایی سال جاری با پیگیری این اداره کل و اتحادیه تعاونی مرزنشینان و همکاری اداره کل صمت استان، در کارگروه تخصصی مربوطه مصوب شد موضوع سهمیه شرکت های تعاونی که غیر فعال هستند، به تعاونی های فعال همان مناطق با تایید شورای سامان دهی مبادلات مرزی استان واگذار و تخصیص داده شود تا از ابطال سهمیه ها جلوگیری و منابع آن به سبد خانواده ها و اعضای تعاونی ها واریز شود.
آرامش گفت: همچنین افزایش سقف واردات میوه های گرمسیری از ۵ کیلوگرم به ۱۰کیلوگرم به ازای هر نفر در سال از دیگر مصوبات این کارگروه بود.
وی افزود: تعاونی های سیستان و بلوچستان در شش ماهه اول امسال، ۱۸۱ میلیون و ۵۰۵ هزار و ۲۹۰ دلار واردات داشته اند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در ادامه اضافه کرد: دو هزار و ۵۷۹ شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان با ۵۷ هزار و ۵۷۵ عضو فعالیت دارند.
آرامش اظهار داشت: ۳۸۳ مورد نظارت قانونی بر تعاونی ها و اتحادیه ها نظیر عمومی ، مالی و مجامع در شش ماهه امسال در استان انجام شده است.
وی همچنین از برگزاری دو هزار و ۹۸۹ نفر ساعت آموزش مجازی با موضوعات حقوقی و مدیریتی برای تعاونگران استان در شش ماهه نخست سال جاری خبر داد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور