هلاکت شرور منطقه سراوان معروف به ” علی کوچولو “
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان سردار ” جلیلیان ” از درگیری شرور مذکور و همدستش با ماموران پلیس و هلاکت هر دو نفر خبر داد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان سردار ” جلیلیان ” در تشریح این خبر بیان داشت: این شرور که سوابق جنایی فراوانی از جمله ارتکاب
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان سردار ” جلیلیان ” از درگیری شرور مذکور و همدستش با ماموران پلیس و هلاکت هر دو نفر خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان سردار ” جلیلیان ” در تشریح این خبر بیان داشت: این شرور که سوابق جنایی فراوانی از جمله ارتکاب قتل های مسلحانه متعدد، سرقت های مسلحانه، گروگان گیری مسلحانه، اخاذی، ایجاد رعب و وحشت در سراوان و بخصوص گلشن داشت و بارها در فضای مجازی به صورت انلاین رجزخوانی و با سلاح و مهمات اقدام به تهدید می نمود و موجب نگرانی و احساس ناامنی در بین مردم شده بود، تحت تعقیب پلیس قرار گرفت.

فرمانده انتظامی استان در ادامه افزود: پس از اینکه شرور مسلح موصوف و همدست مسلحش در یک عملیات در محاصره پلیس قرار گرفتند و پلیس اقدام به اجرای عملیات دستگیری نمود، به سمت پلیس آتش گشودند که ماموران با اتخاذ موضع و تاکتیک برتر از خود دفاع و در این تبادل آتش، دست برتر پلیس موجب هلاکت هر دو شرور و ضبط سلاح و مهمات آنان گردید.
سردار ” جلیلیان ” در پایان افزود: هر گونه شرارت، ناامنی و تعدی و تجاوز به حقوق مردم خط قرمز پلیس است و خود را موظف به برخورد قاطع با عاملان هرگونه ناامنی در استان می دانیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰