تاریخ انتشار : دوشنبه 28 اسفند 1402 - 19:08
کد خبر : 9500

نجات جان دو جوان سراوانی با انجام عمل جراحی حساس و شگفت آور در بیمارستان رازی سراوان

نجات جان دو جوان سراوانی با انجام عمل جراحی حساس و شگفت آور در بیمارستان رازی سراوان

  دو جوان سراوانی که بر اثر اصابت گلوله به جمجمه با مرگ دست و پنجه نرم می کردند پس از عمل جراحی موفقیت آمیز در بیمارستان رازی، با حال عمومی خوب از بیمارستان مرخص شدند. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان دکتر کهنسال رئیس بیمارستان رازی سراوان در این باره گفت؛

 

دو جوان سراوانی که بر اثر اصابت گلوله به جمجمه با مرگ دست و پنجه نرم می کردند پس از عمل جراحی موفقیت آمیز در بیمارستان رازی، با حال عمومی خوب از بیمارستان مرخص شدند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان دکتر کهنسال رئیس بیمارستان رازی سراوان در این باره گفت؛ دو جوان ۱۵ و ۲۰ ساله بر اثر تیراندازی دچار آسیب های جدی از جمله بیرون ریختن بافت مغز و شکستگی فرو رفته ی استخوان های جمجمه شده بودند.

وی ادامه داد؛ این دو بیمار با سطح هوشیاری پایین در سریع ترین زمان ممکن توسط دکتر مهیار امینی، جراح مغز و اعصاب ، تحت عمل قرار گرفتند و این اعمال جراحی ۱۰ ساعت طول کشید.

دکتر کهنسال گفت؛ خوشبختانه پس از عمل جراحی، هوشیاری دو بیمار به طور کامل بازگشت و این دو بیمار که ابتدا با سطح هوشیاری پایین و تحت مراقبت های ویژه قرار داشتند، با پای خود از بیمارستان مرخص شدند.


رییس بیمارستان رازی سراوان ضمن آرزوی سلامتی کامل برای این دو بیمار، از تلاش بی وقفه و دلسوزانه تیم جراحی و بیهوشی و کادر درمانی این بیمارستان به ویژه بخش آی سیو و جراحی مردان که در نجات جان این دو بیمار نقش بسزایی داشتند، تقدیر و تشکر کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور