نبود نفتکش عامل فقدان بنزین در جایگاههای سوخت/ کمبود جایگاه های سی ان جی مردم را به سمت مخازن ال پی جی کشانده است
عضو انجمن جایگاه داران سوخت سیستان و بلوچستان گفت: یکی از مهم ترین دلایل کمبود سوخت در جایگاه های عرضه بنزین در استان کمبود نفتکش است. محمود براهویی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: متاسفانه شرکت نفت کرایه ای که به نفتکش ها میدهد خیلی پایین است
عضو انجمن جایگاه داران سوخت سیستان و بلوچستان گفت: یکی از مهم ترین دلایل کمبود سوخت در جایگاه های عرضه بنزین در استان کمبود نفتکش است.
محمود براهویی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: متاسفانه شرکت نفت کرایه ای که به نفتکش ها میدهد خیلی پایین است به همین دلیل اکثر نفتکش ها دیگر با شرکت نفت همکاری نمی کنند که این موضوع یکی از مهم ترین دلایل کمبود بنزین در جایگاه های عرضه سوخت در استان به شمار میرود.
وی افزود: طبق ابلاغیه شرکت نفت اگر ارباب رجوع کارت آزاد جایگاه بنزین را درخواست کرد باید کد ملی و شماره تلفن فرد را نوشته و به شرکت نفت اطلاع داده شود که اصلا به هیچ عنوان امکان پذیر نیست بنابراین بسیاری از جایگاه داران کارت جایگاه را به شرکت نفت تحویل داده اند.
براهویی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان استانی پهناور است و رفت و آمد مردم در بین شهرهای آن زیاد است که این موضوع سبب شده برای برخی افراد سهمیه اختصاصی کم باشد و مجبور به استفاده از کارت جایگاه سوخت هستند.
جایگاه دار سیستان و بلوچستان ادامه داد: در تمام شهر زاهدان تنها یک جایگاه سی ان جی وجود دارد که کفاف جمعیت زاهدان را نمی دهد، اما با توجه به اینکه هزینه تاسیس جایگاه سی ان جی زیاد است و کارمزد آن نیز پایین است درخواست کننده برای تاسیس جایگاه سی ان جی بسیار کم است.
وی اضافه کرد: گرفتن مجوز برای تاسیس جایگاه سی ان جی بسیار دشوار است به طوری که گرفتن مجوز حدود یک سال و نیم به طول می انجامد که در این راستا در حال حاضر سه نفر مجوز احداث در زاهدان را کسب کرده اند.
براهویی اضافه کرد: دولت برای احداث جایگاه سی ان جی تسهیلات اختصاص داده اما مشروط بر اینکه کارمزد با جایگاه داران نصف شود بنابراین با توجه به اینکه این نرخ پایین است افراد بسیار کمی زیربار آن می روند.
عضو انجمن جایگاه داران سیستان و بلوچستان تاکید کرد: کمبود جایگاه های سی ان جی سبب استفاده مردم از مخازن غیر استاندارد و ال پی جی شده در صورتی که این مخازن به دلیل ایمن نبودن بسیار خطرناک است.
وی در پایان گفت: یکی از افراد که قصد سرمایه گذاری برای جایگاه هامون با ایجاد مجتمع گردشگری، بام گردی و تفریحی است علیرغم گذشت هفت ماه برای درخواست مجوز هنوز نتوانسته از منابع طبیعی پاسخ استعلام را بگیرد.
انتهای پیام/ بهرک
برچسب ها :پمپ بنزین ، جایگاه سی ان جی ، سرمایه گذار ، شرکت نفت ، عضو انجمن جایگاه داران سیستان و بلوچستان ، مجوز ، محمود براهویی ، منابع طبیعی ، نفتکش
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰