تاریخ انتشار : پنجشنبه 4 آذر 1400 - 6:55
کد خبر : 1619

افتتاح چهارمین خانه سالمندان استان سیستان و بلوچستان در شهرستان زاهدان

افتتاح چهارمین خانه سالمندان استان سیستان و بلوچستان در شهرستان زاهدان

چهارمین خانه سالمندان استان سیستان و بلوچستان در شهرستان زاهدان با حضور دکتر کوثری معاون سیاسی و اجتماعی استاندار به بهره بهرداری رسید. به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان چهارمین خانه سالمندان استان سیستان و بلوچستان در شهرستان زاهدان به بهره بهرداری رسید . کوثری در حاشیه این مراسم گفت: در حال حاضر دو

چهارمین خانه سالمندان استان سیستان و بلوچستان در شهرستان زاهدان با حضور دکتر کوثری معاون سیاسی و اجتماعی استاندار به بهره بهرداری رسید.

به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان چهارمین خانه سالمندان استان سیستان و بلوچستان در شهرستان زاهدان به بهره بهرداری رسید .

کوثری در حاشیه این مراسم گفت: در حال حاضر دو مرکز در سیستان ، و دو مرکز در زاهدان در حال خدمت رسانی اقامتی و نگهداری به سالمندان می باشند و بزودی این مراکز در جنوب استان نیز به بهره برداری خواهد رسید.
وی خاطر نشان کرد : در این مراکز از رویکرد اردوگاهی اجتناب شده است و حداکثر ظرفیت آنها ۱۵ نفر می باشد تا فضای خانه و خانواده برای سالمند تداعی شود .

دکتر عزیزاله جهان تیغ مدیر کل بهزیستی سیستان و بلوچستان با تاکید بر مقام والای سالمندان در جامعه اظهار داشت: در استان سیستان و بلوچستان سالمندی از جایگاه بسیار رفیعی در خانواده ها برخوردار است اما امکان دارد عده ای از سالمندان دارای سرپرست موثر نباشند و یا مجهول الهویه باشند، برای حفظ کرامت این عزیزان مراکز نگهداری سالمندان از طریق بخش خصوصی و با حمایت و نظارت سازمان بهزیستی دایر شده اند.

انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

به کانال تلگرام ما بپیوندید