تاریخ انتشار : یکشنبه 3 بهمن 1400 - 12:19
کد خبر : 2497

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:

انتقال محلی مالاریا در سیستان و بلوچستان به تعداد انگشتان دست رسیده است 

انتقال محلی مالاریا در سیستان و بلوچستان به تعداد انگشتان دست رسیده است 

     رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با وجود شناسایی سالانه صدها مورد مالاریای وارده از کشورهای همجوار، انتقال محلی مالاریا در سیستان و بلوچستان به تعداد انگشتان دست رسیده است. سید محمد هاشمی شهری در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان ابراز داشت: بیماریابی فعال توسط کارشناسان بهداشت و درمان

 

 

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با وجود شناسایی سالانه صدها مورد مالاریای وارده از کشورهای همجوار، انتقال محلی مالاریا در سیستان و بلوچستان به تعداد انگشتان دست رسیده است.

سید محمد هاشمی شهری در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان ابراز داشت: بیماریابی فعال توسط کارشناسان بهداشت و درمان در کنار توسعه شاخص‌های اجتماعی مانند دسترسی به برق و سرپناه مناسب بیشترین نقش را در کسب این موفقیت داشته است.

وی افزود: حذف پولیو(فلج اطفال) را از دیگر موفقیت ها و افتخارات نظام سلامت کشور و استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد و افزود: با وجود آلودگی گسترده کشورهای همسایه به این ویروس وحشی آخرین مورد از ابتلاء به این ویروس در کشور جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۷۹ در سیستان و بلوچستان مشاهده شده است و در طول ۲۰ سال اخیر این دستاورد ارزشمند با تلاش های مستمر مجموعه بهداشت و درمان استان حفظ شده است.

هاشمی شهری با اشاره به اجرای طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال در نواحی مرزی و استان های جنوب شرق کشور خاطرنشان کرد: همکاران ما علاوه بر واکسیناسیون سراسری  سالیانه، ۲ نوبت واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال را هم به صورت سالیانه انجام می دهند و در قالب این برنامه همکاران ما صرفنظر از همه گیری کووید-۱۹، باران و سیل و سایر شرایط دشوار محیطی برای انجام واکسیناسیون فلج اطفال کودکان زیر ۵ سال به صورت مستقیم به منازل تمامی ساکنان مناطق روستایی و محل اسکان عشایر استان مراجعه می‌نمایند.

وی تامین منابع انسانی، زیرساخت های فیزیکی و منابع مالی را مهمترین درخواست از نظام بهداشت درمان عنوان کرد و گفت: بدون شک استمرار این خدمات و حرکت در مسیر حذف فاصله این استان با دیگر نقاط کشور مستلزم نگاه ویژه به تامین نیازهای حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

هاشمی شهری با اشاره به اتمام عملیات عمرانی و افتتاح و بهره برداری از حدود ۲۰۰ طرح عمرانی بزرگ و متوسط و افزایش بیش از ۶۰۰ تخت بستری در سه سال اخیر در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، خواستار تسریع در تکمیل طرح های نیمه تمام عمرانی و از جمله ۳ بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در شمال، مرکز و جنوب استان، تکمیل شبکه بهداشت شامل خانه های بهداشت، مراکز جامع خدمات سلامت شهری و روستائی و تکمیل و توسعه قرنطینه های مرزی شد.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور