در نیمه نخست امسال / با هدف شتاب بخشی به طرح ها انجام شد :
تعیین تکلیف ۷۶ قرارداد راکد در شهرک های صنعتی استان سیستان و بلوچستان و آزادسازی ۶ هکتار زمین
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان از تعیین تکلیف ۷۶ قرارداد راکد و بلاتکلیف توسط کمیته پایش طرح های صنعتی و غیر صنعتی شهرک های صنعتی استان و آزادسازی و خلع ید ۶۰ هزار متر مربع زمین خبر داد. علیرضا راشکی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اخبار
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان از تعیین تکلیف ۷۶ قرارداد راکد و بلاتکلیف توسط کمیته پایش طرح های صنعتی و غیر صنعتی شهرک های صنعتی استان و آزادسازی و خلع ید ۶۰ هزار متر مربع زمین خبر داد.
علیرضا راشکی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اخبار سیستان و بلوچستان اظهار کرد: این اقدام برای رسیدگی به وضعیت فعلی قراردادهای راکد و بلاتکلیفی است که تاکنون اقدامی برای ساخت و بهره برداری طرح های منعقد شده انجام نداده اند.
وی اذعان داشت: با هدف صیانت از بیت المال، شتاب بخشی به ساخت و ساز ها، تسریع در بهره برداری از طرح ها و جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی، از ابتدای امسال تاکنون ۱۰ جلسه کمیته پایش طرح های صنعتی و غیر صنعتی با بررسی ۷۶ فقره قرار داد برگزار شده که منجر به فسخ ۲۲ قرارداد با رای اعضای این کمیته شده است.
راشکی با اشاره به روند کاری کمیته پایش خاطر نشان کرد: تعیین تکلیف قراردادهای راکد و فسخ آن ها پس از چندین مرحله اخطار و اعطای مهلت انجام می شود.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان افزود: چنانچه افراد به تعهدات خود که در بدو قرارداد واگذاری زمین به آنان تصریح شده است عمل نکنند، زمین واگذار شده بعد پس از طی روال قانونی فسخ می گردد.
این مقام مسئول در ادامه گفت: با برگزاری ۳ جلسه کار گروه ” جزء ۱ بند خ ماده ۴۸ قانون برنامه پنج ساله هفتم توسعه کشور ” که اعضای آن شامل نماینده استاندار، نماینده رییس کل دادگستری و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان هستند، تعداد ۱۱ فقره قرارداد به دلیل عدم انجام تعهدات قانونی نیز فسخ گردید.

راشکی یادآور شد: زمین های آزاد شده به منظور رونق تولید و ایجاد اشتغال به سرمایه گذاران و متقاضیان واجد شرایط واگذار می شود.
وی تاکید کرد: بر اساس دستور سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران، شرکت های استانی باید جهت بهره برداری مطلوب از زمین های در اختیار و انتفاع سایر سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی از مزایای شهرک ها و نواحی صنعتی، بایست پایش قراردادهای منعقده به همراه اقدامات حقوقی لازم را انجام دهند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰