تاریخ انتشار : چهارشنبه 11 اسفند 1400 - 9:00
کد خبر : 2974

قاتلان مرد زاهدانی دستگیر شدند

قاتلان مرد زاهدانی دستگیر شدند

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی استان سیستان و بلوچستان و شهرستان سراوان ۴ نفر متهم به قتل مسلحانه مرد جوان زاهدانی، پس از ۱۰ روز فرار در مناطق مرزی شهرستان مذکور دستگیر شدند. به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان سردار “احمد طاهری” در تشریح این خبر اظهار داشت:

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی استان سیستان و بلوچستان و شهرستان سراوان ۴ نفر متهم به قتل مسلحانه مرد جوان زاهدانی، پس از ۱۰ روز فرار در مناطق مرزی شهرستان مذکور دستگیر شدند.

به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان سردار “احمد طاهری” در تشریح این خبر اظهار داشت: در بهمن ماه سال جاری و در پی قتل مسلحانه مردی جوان، در یکی از محلات شهرستان زاهدان، شناسایی و دستگیری عاملان این جنایت، در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی، با جمع آوری سرنخ های موجود ۲ نفر از متهمان اصلی این پرونده را شناسایی و مشخص شد آن ها برای خروج از کشور به شهرستان سراوان گریخته اند.
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: سرانجام تیم رسیدگی کننده به پروند طی چند شبانه روز تلاش، با همکاری کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان سراوان محل اختفاء متهمان را در شهرستان مذکور شناسایی و آن ها را در عملیاتی ضربتی پس از ۱۰ روز فرار دستگیر کردند.


سردار طاهری در ادامه بیان داشت: متهمان پس از انتقال به پلیس آگاهی و در بازجویی های تخصصی صورت گرفته به قتل این مرد جوان و با همدستی دو فرد دیگر، به دلیل اختلافات قبلی اقرارکردند.
این مقام ارشد انتظامی در استان سیستان و بلوچستان افزود: با شناسایی دیگر متهمان این پرونده محل اختقاء آن ها، در بخش های جالق و آسپیچ شهرستان سراوان شناسایی و این۲ متهم نیز در دو عملیات ضربتی دیگر دستگیر شدند.
سردار طاهری با اشاره به کشف یک قبضه کلت کمری و همچنین کشف یک دستگاه خودروی پژو سرقتی در بازرسی از مخفیگاه متهمان خاطر نشان کرد: هر ۴ متهم دستگیر شده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور