انهدام یک تیم تروریستی در سراوان/ پنج تروریست به هلاکت رسیدند
روابطعمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه از انهدام یک تیم تروریستی در سراوان و هلاکت پنج تروریست و زخمی شدن تعدادی دیگر خبر داد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اخبار سیستان و بلوچستان روابط عمومی سپاه پاسداران در بیانیه ای اعلام کرد: براساس گزارش مردمی رسیده و پس از ایجاد اشراف اطلاعاتی دقیق،
روابطعمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه از انهدام یک تیم تروریستی در سراوان و هلاکت پنج تروریست و زخمی شدن تعدادی دیگر خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اخبار سیستان و بلوچستان روابط عمومی سپاه پاسداران در بیانیه ای اعلام کرد: براساس گزارش مردمی رسیده و پس از ایجاد اشراف اطلاعاتی دقیق، یک تیم تروریستی که قصد اجرای عملیات ترور در سراوان را داشت شناسایی و در بعدازظهر امروز مورد ضربه قرار گرفت.
براین اساس در اقدام عملیاتی مشترک رزمندگان قرارگاه قدس شامل سپاه، اداره کل اطلاعات و فراجا، تعداد ۵ تن از تروریستهای وطن فروش به هلاکت رسیدند و تعدادی هم دستگیر شده و در جریان این درگیری یک نفر هم از رزمندگان قرارگاه قدس نیز به شهادت رسید.
همچنین تعدادی سلاح و مقادیری مهمات از مخفیگاه این تیم کشف گردید.

لازم به یادآوری است؛ این تیم قصد داشت در راستای طرحریزی آمریکا و رژیم منحوس صهیونی دست به اقدامات تروریستی در استان بزنند و با ایجاد ناامنی در استان سیستان و بلوچستان؛ سرپوشی بر ناکامی های خود بگذارند.
قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام میدارد ضمن تشکر از همراهی و بردباری مردم منطقه، همانطور که در بیانیه.های قبلی هم تاکید شد، خدشه در امنیت مردم عزیز استان سیستان و بلوچستان خط قرمز نظام بوده و تیمهای تروریستی گروهکهای وطن فروش تحت اشراف اطلاعاتی قرار داشته و در زمان مناسب بر روی آنها اقدام خواهد شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰