پلمب ۲ رستوران غیربهداشتی در بازار مشترک زاهدان
سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی مرکز سیستان وبلوچستان از پلمب دو رستوران متخلف و غیربهداشتی در زاهدان خبر داد. ابوالفضل احمدزاده در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در ادامه بازدیدهای سرزده از صنوف مرتبط با سلامت غذایی مردم، چندین مرحله از رستوران ها و کبابی های منطقه
سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی مرکز سیستان وبلوچستان از پلمب دو رستوران متخلف و غیربهداشتی در زاهدان خبر داد.
ابوالفضل احمدزاده در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در ادامه بازدیدهای سرزده از صنوف مرتبط با سلامت غذایی مردم، چندین مرحله از رستوران ها و کبابی های منطقه بازار مشترک زاهدان(میدان کوزه) بازدید بعمل آمد و تذکرات لازم به آنها داده شد.
وی افزود: تعداد زیادی از این مراکز به دلایل مختلف تذکرات کتبی گرفتند و آنها نیز متعهد شدند که نسبت به رفع نواقص اقدام کنند که برخی ها اجرا کردند و تعداد دیگری نیز کماکان با همان وضعیت سابق مشغول فعالیت بودند که شب گذشته مجدداً مورد بازدید قرار گرفتند.

وی تاکید کرد: در این بازدید دو رستوران متخلف که پیشتر نیز متعهد بر اصلاح رویه کاری خود شده و بی تفاوت بودند به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی و دامپزشکی و نداشتن مجوز فعالیت پلمپ و از ادامه فعالیت آنها تا زمان رفع نواقص جلوگیری شد.
وی ادامه داد: این روند برای سایر صنوف فعال در این منطقه نیز تداوم خواهد شد و ضرورت دارد تا همه رستوران ها و فروشندگان مستقر در این محدوده نسبت به اخذ مجوز فعالیت و رعایت نکات بهداشتی اقدام کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰