تاریخ انتشار : یکشنبه 21 آبان 1402 - 8:34
کد خبر : 8060

طی ۷ ماهه سالجاری صورت گرفت؛

افزایش ۷۷ درصدی ترانزیت از پایانه مرزی میلک در شمال سیستان و بلوچستان

افزایش ۷۷ درصدی ترانزیت از پایانه مرزی میلک در شمال سیستان و بلوچستان

    مدیر پایانه مرزی میلک از ترانزیت ۲۶۳ هزار و ۵۴۵ تن کالا توسط ۱۱ هزارو ۵۱۶ دستگاه کامیون از طریق پایانه مرزی میلک خبر داد که این میزان رشد ۷۷ درصدی در تناژ نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است. مصطفی ضیایی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان

 

 

مدیر پایانه مرزی میلک از ترانزیت ۲۶۳ هزار و ۵۴۵ تن کالا توسط ۱۱ هزارو ۵۱۶ دستگاه کامیون از طریق پایانه مرزی میلک خبر داد که این میزان رشد ۷۷ درصدی در تناژ نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.

مصطفی ضیایی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان اظهار داشت:بیش از ۴۰۰ هزار تن کالا طی این مدت از طریق این پایانه‌ مرزی جابه جا شده است.

وی در ادامه گفت:از مجموع کالاهای جابجا شده از طریق پایانه مرزی میلک، ۱۴۰ هزار ۴۶۲ تن صادرات، ۶هزار و ۷۸۷ تن ترانزیت ورودی و ۲۵۶ هزار و ۷۵۸ تن به ترانزیت خروجی اختصاص داشته است.

مدیر پایانه مرزی میلک تصریح کرد:روزانه به طور متوسط بیش از ۱۵۰ دستگاه کامیون از پایانه مرزی میلک تردد صورت می گیرد.

ضیایی‌ در پایان یادآورشد: تثبیت و تداوم رشد ترانزیت در سالجاری با تلاش های صورت گرفته از سوی تمامی دستگاه ها و نهادهای موثر صورت گرفته و امیدواریم این روند رو به رشد ترانزیت از پایانه مرزی میلک در ماه های آتی با رشد بیشتری ادامه پیدا کند.

شایان ذکر است: پایانه مرزی میلک در محدوده شهرستان هیرمند و در جوار رودخانه مرزی و نزدیک شهر زرنج مرکز ولایت نیمروز افغانستان قرار دارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور