مشارکت کارخانجات آرد سازی سیستان و بلوچستان در کشت قراردادی گندم/ فعالیت ۱۷۰ هزار کشاورز در سیستان و بلوچستان
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان سیستان و بلوچستان گفت: در صورت تحقق تعهدات کشت قراردادی گندم برای هر دو طرف قرارداد قطعا” برد برد خواهد بود. به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان دومین جلسه کشت قراردادی گندم با حضور مدیر کل غله استان، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان ،
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان سیستان و بلوچستان گفت: در صورت تحقق تعهدات کشت قراردادی گندم برای هر دو طرف قرارداد قطعا” برد برد خواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان دومین جلسه کشت قراردادی گندم با حضور مدیر کل غله استان، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان ، رییس انجمن صنفی کارخانجات و تعدادی از مدیران کارخانجات آرد سازی و مدیر شرکت مینو در محل اداره کل غله استان برگزار شد.
غلامعلی گنجعلی مدیر کل غله استان به تفاوت نوع قرارداد محصول گندم با سایر محصولات در خرید قراردادی اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه قیمت محصول گندم به صورت تضمینی تعیین و خریداری میشود، امکان رقابت و نوسان قیمت در زمان برداشت محصول وجود ندارد و میتوان بدون انتظار برای تعیین قیمت در زمان برداشت محصول، قرارداد تنظیم کرد.
گنجعلی بیان کرد: از طرفی برای کشاورز هم این مزیت وجود دارد که محصول تولید شده با کیفیت بهتر و تعیین خریدار از قبل و کاهش حق بیمه اقدام به کشت محصول خواهد کرد.
وی اشاره کرد: این نوع قرارداد بیشتر می تواند به کشاورز کمک کند چرا اکثر کشاورزان ما توان خرید بهترین بذر و یا بهترین کود را ندارند و این امر باعث میشود که محصول بی کیفیت و با برداشت مقدار کمی روبرو شود.
گنجعلی گفت:کشت قراردادی در کشور چند سالی است که در بعضی از محصولات انجام شده و قطعا” جواب هم داده و جای هیچ نگرانی برای مشارکت کارخانجات وجود ندارد چرا که اداره کل غله استان و سازمان جهادکشاورزی و کلیه زیر مجموعه های آن در کنار شما و در جهت همکاری و همراهی این صنعت تمام قد ایستاده و جای هیچ نگرانی نخواهد بود.
در ادامه طوقی معاونت تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت:سطح زیر کشت گندم در استان بسیار مطلوب و رضایت بخش است اما با توجه به اینکه هزینه های تامین و نگهداری این محصول برای کشاورزان عزیز زیاد است و توان پرداخت یا خرید بهترین کود را ندارند و متاسفانه در زمان برداشت محصول با کمبود مواجه هستیم.
معاونت تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی اعلام کرد: استان سیستان و بلوچستان تعداد ۱۷۰ هزار نفر کشاورز فعال دارد که با اجرای این سیاست و مشارکت کارخانجات قطعا” این تعداد بیشتر خواهند شد.
وی افزود: از طرفی برای کشاورز هم این مزیت وجود دارد که محصول تولید شده با کیفیت بیشتر و تعیین خریدار از قبل و کاهش حق بیمه اقدام به کشت محصول خواهد کرد.
برچسب ها :امان الله طوقی ، خرید قراردادی ، غلامعلی گنجعلی ، کشاورز ، گندم ، معاونت تولیدات گیاهی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰