تاریخ انتشار : دوشنبه 18 تیر 1403 - 8:53
کد خبر : 10278

مسئول سازمان فضای مجازی بسیج سپاه سلمان منصوب شد

مسئول سازمان فضای مجازی بسیج سپاه سلمان منصوب شد

  مسئول سازمان فضای مجازی بسیج سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان طی حکمی معرفی شد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان سردار سرتیپ پاسدار احمد شفائی فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان پیش از ظهر امروز در آیین تکریم و معارفه مسئول سازمان فضای مجازی بسیج سپاه سلمان اظهار داشت: اهمیت

 

مسئول سازمان فضای مجازی بسیج سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان طی حکمی معرفی شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان سردار سرتیپ پاسدار احمد شفائی فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان پیش از ظهر امروز در آیین تکریم و معارفه مسئول سازمان فضای مجازی بسیج سپاه سلمان اظهار داشت: اهمیت فضای مجازی روز به روز بیشتر شده و وظیفه ما نیز در قبال آن بیشتر می شود.

وی با بیان جملاتی از مقام معظم رهبری رهبری در خصوص اهمیت فضای مجازی، افزود: همه ما در قبال این بستر مهم مسئولیم؛ امروز نوک پیکان مقابله تمدن اسلامی با استکبار جهانی همین فضای مجازی می باشد.

وی افزود: دشمن در مقابله با جمهوری اسلامی تمرکز بسیاری بر فضای مجازی کرده و همانگونه که دیدید در فتنه های سالیان گذشته توانست از این فضای بهره برداری زیادی را ببرد.

شفائی تصریح کرد: همه ما باید با دغدغه در این بستر ورود کرده و به مقابله با دسیسه های دشمنان بپردازیم؛ اگر ما از این بستر غفلت کنیم دچار آسیب خواهیم شد.

گفتنی است در پایان این مراسم طی حکمی آقای محمد پاک نهاد به عنوان مسئول فضای مجازی بسیج سپاه سلمان سیستان و بلوچستان معرفی شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور